HTML

Szerelmünk visszahódítása

Friss topikok

Linkblog

Szerelmünk visszahódítása - 7 dolog, amit tilos tenned

2011.03.08. 10:00 :: MrRecovery

Ha ezt olvasod, akkor jó eséllyel most vagy túl egy nehéz szakításon. Tudom, még pocsékabbul érezheted magad, ha valóban vissza akarod Őt kapni. Tehát a kérdés: Hogyan hódíthatnád vissza Szerelmedet? Hát az ex visszaszerzésének több különböző módja is van. De óvatosnak kell lenned, mert a dolgok egyre csak rosszabbak és még rosszabbak lehetnek anélkül, hogy ezt te észrevennéd. Mit értek ez alatt?

Ha te…

- Folyamatosan hívogatod és sms-eket írsz az exednek…

- Követed Őt és megpróbálsz kémkedni utána…

- Bocsánatért könyörögsz…

- Elmondod neki, hogy Ő életed nagy és egyetlen szerelme…

- Elmondod neki, hogy mostantól teljesen meg fogsz változni…

- Mondod neki, hogy mindent nagyon-nagyon sajnálsz…

- Esetleg azt mondod, hogy öngyilkos leszel, ha nem jön vissza hozzád (Talán viccesen hangzik, de nagyon sokszor elkövetik ezt az emberek!)

 

Ha már párat ezek közül megtettél, oké, rendben van, hiszen szinte mindenki elköveti ezeket bizonyos mértékben. Azért mert ezek közül te is megcsináltál egy-két dolgot, még nem jeleni azt, hogy végleg vége van mindennek. DE, most már le kell állnod ezekkel sürgősen, mert valahányszor egyet-egyet elkövetsz, annál nehezebb és nehezebb dolgod lesz az Ő visszahódítása. Hogy ne kövesd el ezeket a hibákat, szükséged lesz egy tervre. Egy másik nagy hiba, hogy az emberek ahelyett, hogy cselekednének, várnak, hátha lesz valahogy. Minél tovább várnak, hogy elkezdjenek egy terv szerint cselekedni, annál kisebb esélyük lesz szerelmük visszahódítására. Tehát arra kérlek, NE várj tovább! A párkapcsolatodnak még nincs vége!

Használd ki Te is ezt az INGYENES segítséget, hogy tervedet elkezdhesd megvalósítani még ma! Klikk ide:

Stratégia és Cselekvésterv Szerelmed Visszahódításához

Remélem, hogy sikeres leszel, drukkolok neked.

 

 

férfi visszahódítása

Szólj hozzá!

Címkék: szakítás szerelmünk visszahódítása szerelem visszaszerzése szerelem visszahódítása

A bejegyzés trackback címe:

https://szerelmunkvisszahoditasa.blog.hu/api/trackback/id/tr472721090

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása